Welkom bij Bosch Car Service Thijssen!

Bosch Car Service Thijssen is een merk-onafhankelijk BOVAG autobedrijf dat alle werkzaamheden en oplossingen voor uw auto onder één dak biedt. Voor onderhoud, reparatie en advies, bent u bij Bosch Car Service Thijssen aan het juiste adres.  Zowel voor uw privé als lease auto, particulier en zakelijk.

 

Kom ook bij ons langs voor onderhoud aan uw lease auto, wij werken voor alle leasemaatschappijen!

 

Door de ondersteuning van Bosch blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Wij verwelkomen u graag binnen ons bedrijf en zullen er alles aan doen om u de service en kwaliteit te bieden die u van een modern uitgerust autobedrijf mag verwachten.

 

Strenge (kwaliteits)eisen

Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn aangesloten bij de BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits)eisen die door BOSCH en de BOVAG worden vastgesteld en gecontroleerd. Bosch Car Service Thijssen is BOVAG klasse 1 gecertificeerd.

 

Zo kunt u erop vertrouwen dat alleen dat gerepareerd of vervangen wordt wat nodig is en (vooraf) met u is afgesproken. Vakkundige reparatie en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies, dat is waar Bosch Car Service voor staat. Wereldwijd zijn er zo’n 16.000 Bosch Car Service autobedrijven. In Nederland zijn dat er circa 380. U bent van harte welkom in ons autobedrijf.